Tilly and The Buttons: Sewing Bertha

Het project stond al meer dan twee jaar op mijn “To-Do Lijstje”. En ik was vaak ontgoocheld in mijzelf omdat ik er niet aan toe kwam om het in elkaar te steken.

De stof waarmee ik werkte kocht ik bij Fabric.com, en stond toen onder “Ribbed knits”. Ik denk dat we dat hier dus in de stoffenwinkels zouden vinden onder “gebreide tricot”. Alleszins het stofje voelt erg zacht en warm. Aangenaam voor het tussenseizoen, waar het ’s morgens toch al koud is en je eventueel ’s avonds in de zetel toch een beetje extra warmte wil.

Net zoals in het boek stond omschreven “Make it simple” van Tilly and the Buttons, was het een easy, speedy, sewing project.

Ik verdeelde de taken over enkele avonden. Maar als je zou willen kan je het net zo goed in één namiddag in elkaar steken. Maar ik geniet graag van het ganse proces, en heb geleerd dat als ik de taken wat meer verspreidt over verschillende dagen de kans kleiner is dat we in de mist gaan.

Als ik het afgewerkte project bekijk dan sta ik echt versteld van mijzelf. Het zou recht uit de winkel kunnen komen.

Mijn grootmoeder zei ooit:

Als niemand vraagt of het zelfgemaakt is, dat is het grootste compliment dat je kan krijgen.

Ik denk dat het met deze zelfgemaakte cardigan zeker het geval zal zijn.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s